När du besöker Bolig-Sydspanien.dk samlar vi in ​​information som används för att förbättra och anpassa våra annonser och innehåll. Om du inte vill att denna information ska samlas in kan du radera dina cookies och avstå från att använda webbplatsen.

Nedan har vi detaljerat vilken information som samlas in, vad den används till och vilka tredje parter som kan ha haft tillgång till den.

Småkakor

Webbplatsen använder "cookies". Cookies är en textfil som lagras på din dator, mobiltelefon, surfplatta eller liknande i syfte att känna igen den, komma ihåg inställningar, utföra statistik och rikta in annonser. Cookies kan inte innehålla skadlig kod som t.ex virus eller annan skadlig programvara.

Du har möjlighet att både ta bort eller blockera cookies. Se till exempel den här guiden:http://minecookies.org/cookiehandtering

Annonser på webbplatsen kan bli mindre relevanta för dig om du blockerar eller raderar cookies och dyker upp oftare. Utöver detta kan det hända att webbplatsen inte fungerar optimalt utan cookies.

Denna webbplats innehåller cookies från tredje part. I översikten längst ner på denna sida kan du se vilka.

Personlig information

Personuppgifter lämnas aldrig till tredje part, såvida du inte själv uttryckligen ger ditt samtycke till detta, och vi samlar aldrig in personuppgifter utan att du själv har gett oss denna information vid registrering, köp eller deltagande i en undersökning etc. Här samlas information om namn, adress, postnummer, e-post, kön, ålder, intressen, attityder och kunskaper om olika ämnen.

Personuppgifter används för att slutföra köpet eller tjänsten i samband med vilken informationen samlades in. Informationen används också för att lära känna dig och andra användare av webbplatsen bättre. Denna användning kan bl.a. inkludera forskning och analys som syftar till att förbättra våra produkter, tjänster och teknologier, samt visa innehåll och reklam skräddarsytt för dina intressen och hobbies.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Bolig-Sydspanien.dk, skal du rette henvendelse på kontakt@Bolig-Sydspanien.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Skydd av personuppgifter

Enligt personuppgiftslagen ska dina personuppgifter förvaras säkert och konfidentiellt. Vi lagrar dina personuppgifter på datorer med begränsad åtkomst som finns i kontrollerade anläggningar, och våra säkerhetsåtgärder granskas löpande för att avgöra om vår användarinformation hanteras på ett korrekt sätt, med alltid respekt för dina rättigheter som användare.

Vi kan dock inte garantera 100 procents säkerhet för dataöverföringar via Internet. Det innebär att det kan finnas risk för att andra omotiverat tvingar tillgång till information när uppgifter skickas och lagras elektroniskt. Du lämnar alltså dina personuppgifter på egen risk.

Personuppgifter raderas eller anonymiseras löpande i takt med att syftet med vilket de samlades in upphör. Personuppgifter lagras i högst 12 månader efter användning.

Den snabba utvecklingen av internet gör att förändringar i vår behandling av personuppgifter kan bli nödvändiga. Vi förbehåller oss därför rätten att uppdatera och ändra dessa riktlinjer för behandling av personuppgifter. Om vi ​​gör det kommer vi givetvis att korrigera datumet för "senast uppdaterad" längst ner på sidan. Vid betydande förändringar kommer vi att meddela dig i form av ett synligt meddelande på våra webbplatser.

I den mån personuppgifter om dig behandlas har du enligt personuppgiftslagen rätt att få information om vilka personuppgifter som kan hänföras till dig.

Om det visar sig att de uppgifter eller uppgifter som behandlas om dig är felaktiga eller vilseledande har du rätt att kräva att detta rättas, raderas eller spärras.

Du kan när som helst invända mot att uppgifter om dig behandlas. Du kan också när som helst återkalla ditt samtycke.

Du har möjlighet att klaga på behandlingen av uppgifter och uppgifter som rör dig. Klagomål lämnas till den danska datatilsynet, jfr personuppgiftslagens 58 § mom. 1.

Om du vill klaga på vår behandling av dina personuppgifter har du även möjlighet att kontakta Norska datatilsynet.

Webbplatsen använder cookies från följande tredje parter:

Google Analytics

Webbplatsen använder cookies från Google Analytics för att mäta trafik på webbplatsen.

Du kan välja bort cookies från Google Analytics här:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout